Vzdelanostná úroveň nezamestnaných - Senderáková, Lucia
Problematika vzdelanostnej úrovne nezamestnaných. Zatrieďovanie nezamestnaných na úradoch práce podľa stupňa ukončeného vzdelania. Vzdelanostná štruktúra nezamestnaných na Slovensku k 30. júnu 1998. Číselník stupňa vzdelania.