Kapitálové vzťahy medzi s.r.o. a spoločníkom z hľadiska daní z príjmov - Fekete, Imrich
Medzi s.r.o. a spoločníkmi vzniká kapitálový vzťah samotným vnesením peňažných a nepeňažných prostriedkov do základného imania spoločnosti. Podiel na zisku ako kapitálový príjem spoločníka. Kroky z omeškania s plnením vkladovej povinnosti spoločníka. Pôžičky s.r.o. od svojich spoločníkov. Pôžičky poskytnuté s.r.o. vlastným spoločníkom. Zmluva o tichom spoločenstve medzi s.r.o. a spoločníkom. Príklady.