Profesné a mzdové zmeny v poľnohospodárstve - Buchta, Stanislav
Vývoj zamestnanosti v poľnohospodárstve v druhej polovici 90. rokov. Podiel celkovej zamestnanosti podľa jednotlivých právnych foriem. Dlhodobá nezamestnanosť v poľnohospodárstve - regióny s najvyšším podielom. Mzdový vývoj a priemerné zárobky pracovníkov v poľnohospodárstve. Vývoj diferenciácie priemerných mesačných miezd za roky 1993-1997. Mzdová parita zamestnancov.