Nároky na energii a role jaderné energetiky v 21. století - Procházková, Dana
Vývoj nárokov na energiu do roku 2050. Súčasný stav jadrovej energetiky. Jadrová energetika, jadrová bezpečnosť a jadrové zbrane. Rádioaktívny odpad. Konkurencieschopnosť jadrovej energetiky. Zdroje pre rozvoj jadrovej energetiky.