Zmluva o prevode obchodného podielu v s.r.o. - Fekete, Imrich
Základné pravidlá pre derivátny spôsob nadobudnutia účasti v spoločnosti t.j. prevodom obchodného podielu na základe zmluvy o prevode obchodného podielu ustanovuje 115 Obchodného zákonníka. Zmluva o prevode obchodného podielu ako zmluvný typ. Formálne a obsahové náležitosti zmluvy o prevode obchodného podielu. Účinnosť zmluvy o prevode obchodného podielu. Predkupné právo na obchodný podiel. Daň z príjmov z predaja obchodného podielu.