Komentár k zákonu č. .../1997 z 21.11.1997, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších predpisov - Bubeníková, Irena
Komentár k novelizácii zákona o dani z nehnuteľností.