Riešenie hmotnej a sociálnej núdze v zákone o sociálnej pomoci - Rievajová, Eva
Úloha štátu v sociálnej politike. Základné princípy uplatňované v zákone o sociálnej pomoci (zákon NR SR č. 195/1998 Z.z.). Rozhodujúce predpoklady na poskytnutie sociálnej pomoci. Stav hmotnej núdze. Formy riešenia hmotnej a sociálnej núdze. Dávky sociálnej pomoci.