K pojmu zamestnanca a k pojmu zamestnávateľa - Barancová, Helena
Právne pozície zamestnanca a zamestnávateľa v pracovnom pomere. Vymedzenie pojmu zamestnanec. Vymedzenie pojmu zamestnávateľ. Právna pozícia manažérov. Právna pozícia zamestnanca vykonávajúceho prácu na základe dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Právna pozícia profesionálnych športovcov. Právna pozícia učňov.