Mimoriadne poskytovanie starobného dôchodku, odstupné a výkon zamestnania - Macková, Zuzana
Nárok na mimoriadne poskytovanie starobného dôchodku. Nárok na odstupné. Mimoriadne poskytovanie starobného dôchodku a výkon zamestnania.