Uplatnění analýzy portfolia v marketingu stavebnictví - Soukup, Leoš
Analýza portfólia v marketingu stavebníctva. Analýza konkurencie na stavebnom trhu. Bostonská matica. Matica General electric. Príklad na použitie matice GE. Faktory pre segment občianskej výstavby.