Obchodný podiel v s.r.o. a dane z príjmov - Fekete, Imrich
Obchodný podiel a vklad do s.r.o. Vysvetlenie pojmov. Trhová hodnota obchodného podielu. formy obchodného podielu. Obchodný podiel patriaci viacerým osobám. Zmluvný prevod obchodného podielu. Zdanenie príjmu z predaja obchodného podielu v s.r.o. Príklad.