Prijímanie darov a povinnosti obdarovaného - Mäsiarová, Terézia
Darovacia zmluva a predmet darovania. Predmet dane z darovania a povinnosť platiť daň. Daňové priznanie. Možnosti oslobodenia od dane. Zdanenie darov toho istého darcu tomu istému obdarovanému. Príklad.