Postavenie samospráv pri rozvoji regiónu - Mrva, Jozef
Reforma verejnej správy. Základné princípy samosprávy vyšších územných celkov. Účasť občanov na samospráve vyšších územných celkov. Pôsobnosť vyšších územných celkov. Financovanie a majetok vyšších územných celkov. Rozpočet územného celku.