Inštitucionálny rámec regionálneho rozvoja - Buček, Milan
Nové procesy a účastníci regionálneho rozvojového procesu. Úloha Európskej únie v regionálnej politike. Prístupy výstavby inštitucionálneho zabezpečenia regionálnej politiky. Vertikálne koordinačný variant. Horizontálny integrovaný variant. Zmiešaný systém.