Cestná daň v roku 1998 - Fekete, Imrich
Povinnosť platiť cestnú daň. Vozidlá, za ktoré sa platí cestná daň. Daň za tuzemské vozidlá. Vznik daňovej povinnosti v priebehu zdaňovacieho obdobia. Cestná daň pri vozidlách v medzinárodnej premávke. Sadzobník cestnej dane. Príklady.