Zmena daňového režimu v bytových domoch od 1. januára 1998 - Harušťáková, Iveta
Na základe novelizácie zákona SNR č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších predpisov, sa súčasťou dane z nehnuteľností stáva aj daň z bytov a z nebytových priestorov v bytovom dome. Vymedzenie pojmov. Vlastníctvo bytu alebo nebytového priestoru. Zdaňovanie bytových domov pred a po 1.1.1998. Zmena daňového režimu.