Život s vôňou benzínu
Životná kariéra Gottlieba Daimlera, jeho spolupráca s Wilhelmom Maybachom a vývoj jeho podnikania. História vzniku prvého vozidla Mercedes, značky Mercedes a ďalšie osudy tejto firmy. Krátky životopis Karla Benza, jeho úsilie vo výrobe automobilov a fúzia vedúca k vzniku spoločnosti Daimler-Benz.