V polčase rozpadu starých koncepcií - Šimonovičová, Alžbeta
Vyhrotenie situácie v elektroenergetike. Vzostup odhadov potenciálu obnoviteľných zdrojov. Prednosť úspor pred investíciami. Energetická náročnosť Slovenska. Hydroenergetický potenciál na Slovensku. Malé využitie biomasy.