Súčasť budovania inštitúcie koncepcia integrovaného informačného systému Sociálnej poisťovne do roku 2003 - Hupka, Milan
Súčasťou inštitucionálneho dobudovania Sociálnej poisťovne je aj vytvorenie integrovaného informačného systému Sociálnej poisťovne ako neoddeliteľnej podpornej súčasti výkonu sociálneho zabezpečenia. Dôraz na podporu pracovných postupov informačnými a komunikačnými technológiami. Hlavné úlohy informatizácie Sociálnej poisťovne.