Európske a slovenské poisťovníctvo na prelome tisícročia - Chovan, Pavel
Poisťovníctvo je dynamicky sa rozvíjajúce odvetvie národného hospodárstva v každej krajine sveta. Poistný trh. Vývoj jednotlivých skupín poistenia. Vývoj poistného trhu v SR. Globalizácia v poistnom priemysle. Hustota poisťovacích spoločností na trhu. Riziká v oblasti poisťovníctva. Vytváranie nových produktov.