Controlling pohľadávok, účtovníctvo a úverový manažment - Alexy, Július, 1926-2024
Každý podnik, ak chce byť konkurencieschopný, musí poskytovať i obchodné úvery. Rast pohľadávok vyvoláva riziko nezaplatenia. Podniky vytvárajú systém organizácie úverovej politiky - úverový manažment. Štruktúra a obsah úverového manažmentu.