Reštrukturalizáciu brzdí veľká zadlženosť - Sotník, Alexander
Oneskorujúca sa reštrukturalizácia podnikov ako hlavný problém slovenskej ekonomiky. Mikrochápanie reštrukturalizácie. Etapy reštrukturalizácie. Absencia motivácie na reštrukturalizáciu. Reštrukturalizácia a revitalizácia. Reštrukturalizačný program a reštrukturalizačné zámery makroprostredia. Ťažkosti s prirodzenými monopolmi.