Diamanty ako investičná príležitosť - Kušnír, Peter
Sedem krajín s najväčšou produkciou kontroluje v súčasnosti 80 percent svetovej ponuky surových diamantov. História a legendy o diamantoch. Určovanie kvality a ceny diamantov. Počiatky ťažobného priemyslu. Vývoj cien investičných diamantov v USD.