Zákon o účtovníctve s komentárom - Kontšeková, Zuzana
Úplné znenie zákona č. 563/1991 Zb.o účtovníctve v znení zákona NR SR č. 172/1996 Z.z. a zákona NR SR č. 173/1998 Z.z. s komentárom. Zákon ustanovuje rozsah a spôsob vedenia účtovníctva a jeho preukázateľnosti pre všetky právnické a fyzické osoby, ktoré prevádzkujú podnikateľskú alebo inú zárobkovú činnosť.