Dobre utajené kontá - Kušnír, Peter
Vymedzenie pojmu off shore. Off shore nielen pre bohatých. Vymedzenie pojmu off shore bankovníctvo. Podnikanie v off shore lokalitách. Výber off shore banky. Výhody založenia firmy v off shore. Základné formy off shore spoločností.