Postupy účtovania pre podnikateľov v jednoduchom účtovníctve
Znenie Opatrenia MF SR a príloha k č. 65/396/1994 vrátane zmien. Postupy účtovania v sústave jednoduchého účtovníctva pre fyzické osoby, ktoré vykonávajú podnikateľskú alebo inú zárobkovú činnosť, pokiaľ preukazujú pre daňové účely výdavky na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov. Vzor výkazu o príjmoch a výdavkoch. Vzor výkazu o majetku a záväzkoch.