Vedenie jednoduchého účtovníctva - Kontšeková, Zuzana
Vedenie jednoduchého účtovníctva pre podnikateľov. Zapisovanie účtovných prípadov v účtovných knihách. Peňažný denník. Kniha pohľadávok a záväzkov. Kniha sociálneho fondu. Pomocné knihy o ostatných zložkách majetku a o záväzkoch z pracovnoprávnych vzťahov. Príklady účtovania a vzory účtovných dokladov.