Svetelné systémy v obchodných prevádzkach čo podporuje predaj v obchodných prevádzkach - Kubečková, Renata
Základné úlohy správneho osvetlenia predajne. Náklady na osvetlenie v predajni. Vyhovujúce osvetlenie pre predajne podľa ponúkaného sortimentu: textil a koža, priemyselný tovar, šperky a sklo, potraviny, kvety. Rozdelenie osvetlenia jednotlivých priestorov predajne: celkové (základné), smerové, núdzové, osvetlenie regálov, vitrín, výkladov, zázemia a pokladní s počítačovými obrazovkami. Reklamné svetelné systémy.