Účtová osnova a potupy účtovania pre podnikateľov
Materiály týkajúce sa účtovej osnovy a postupov účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva. Zoznam opatrení FMF A MF SR, ktorými bola účtová osnova a postupy účtovania upravované. Účtová osnova pre podnikateľov. Postupy účtovania pre podnikateľov. Zmeny a doplnky účtovej osnovy a postupov účtovania pre podnikateľov.