Homebanking pohodlie poskytované bankou - Kubečková, Renata
Definícia pojmu homebanking. Výhody používania homebankingu. Spoločné črty homebankingových služieb. Zabezpečenie ochrany prenášaných dát pri homebankingu elektronickým podpisom. Systémy používané na prenos bankových informácií. Ďalší rozvoj homebankingu.