Marketing a stratégie cez Internet obchod budúcnosti sa stal už realitou
Rozmach predaja cez Internet. Výhody elektronického obchodovania. Tvorba www stánok. Webovské servery. Obsah kvalitnej webovskej stránky. Ochrana autorských údajov a prenosu dát pri elektronickom obchodovaní.