Účtovná závierka podnikateľov za rok 1998 - Šlosárová, Anna
Základné právne normy na vedenie účtovníctva. Činnosti, ktoré treba uskutočniť pred zostavením účtovnej závierky. Inventarizácia ako základný prvok uzávierkových prác.