Národný úrad práce plánuje zredukovať zamestnanosť na krajských úradoch práce na polovicu - Velecký, Milan
Limitácia výdavkov Národného úradu práce (NÚP) SR na vlastnú činnosť podľa najnovšej právnej úpravy. Zloženie príjmov NÚP. Výška správnych výdavkov NÚP. Požiadavka na zefektívnenie činnosti úradov práce. Neefektívna štruktúra NÚP. Počet pracovníkov na úradoch práce, redukcia pracovníkov.