Občiansky zákonník
Úplné znenie zákona č. 40/1964 Zb., Občiansky zákonník, s výkladom. Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 87/1995 Z.z., ktorým sa vykonávajú niektoré ustanovenia Občianskeho zákonníka.