Dosah zmeny zákona o daniach z príjmov na činnosť právnických osôb nezriadených na podnikanie - Haňdiak, Peter
Zákon o daniach z príjmov č. 286/1992 Zb. v znení poslednej novely č. 173/1998 Z.z. priniesol niekoľko dôležitých zmien, ktoré vstúpia do účinnosti k 1.1. 1999. Zmenami boli dotknuté aj ustanovenia, ktoré priamo zasahujú do činnosti neziskových organizácií. Zmeny zákona o daniach z príjmov a činnosť právnických osôb nezriadených na podnikanie.