Z rozhodnutí Najvyššieho súdu SR - Schultzová, Anna
Prípad, v ktorom sa žalobca, žalobou podanou na Najvyšší súd SR proti rozhodnutiu Ústredného daňového riaditeľstva, domáhal preskúmania a zrušenia rozhodnutí daňových orgánov, ktoré mu vyrubili penále na dani z príjmu fyzických osôb za rok 1995. Stanovisko a rozhodnutie Najvyššieho súdu SR.