Výdavky na reklamu za minulý rok možno odhadnúť na päť miliárd korún - Babitzová, Eva
Výdavky na reklamu v médiách a na billboardoch v r. 1998. Porovnanie výdavkov s r. 1997. Zhruba polovicu (55 perc.) prostriedkov vynaložili klienti na televíznu reklamu, 26 perc. na tlačovú, 11 perc. na rozhlasovú reklamu a 8 perc. na billboardy. Perspektíva vývoja výdavkov na reklamu v r. 1999.