Michal Janok: Základy finančnej analýzy firmy. Bratislava, Mico Consult 1997 - Alexy, Július, 1926-2024
Recenzia publikácie Janok, Michal: Základy finančnej analýzy firmy. Bratislava, Mico Consult 1997. Je orientovaná na okruh čitateľov hospodárskej praxe. Vychádza z pojmového aparátu potrebného na finančnú analýzu, zo základov účtovníctva a podnikového hospodárstva.