Vývoj výkonnosti československé a české ekonomiky v 70. letech - Bálek, Alexej
Rast a vývoj výkonnosti československej ekonomiky v 70. rokoch. Akumulácia. Investície. Zahraničný obchod. Vývoj zamestnanosti v Československu. Osobná spotreba. Terciárny sektor. Maloobchodný predaj.