Ekonometrické modelování rizika
Systém VaR (Value at Risk) - metóda hodnotenia rizika vo finančnom sektore. Spôsob vypočítavania rizika. Uplatnenie systému VaR. Možnosti prispôsobenia hodnotenia rizika systémom VaR na celé podniky. Výhody zahrnutia riadenia rizika do podnikovej stratégie.