Pojišťovnictví a rok 2000 - Dubský, Milan
Tzv. vírus tisícročia spôsobujúci problémy s prechodom počítačovo riadených systémov na datovanie roku 2000. Pôvodné príčiny vzniku súčasnej situácie. Oblasti ľudskej činnosti ohrozené možným kolapsom počítačových systémov v roku 2000. Kedy môžu nastať prvé komplikácie spojené s vírusom tisícročia. Opatrenia na riešenie tohto problému: inventarizácia počítačovej siete, zabezpečenie informovanosti o probléme na pracovisku, analýza, realizačné plány a vypracovanie núdzového plánu. Súvislosti vírusu tisícročia a poisťovníctva.