Značky a psychologie - Vysekalová, Jitka
Schematická definícia značky. Kvalitatívna a psychologická analýza značky. Značka v očiach spotrebiteľov - vysoká kvalita, vysoké ceny. Faktory ovplyvňujúce "cenové vedomie" spotrebiteľa a rozhodovanie o kúpe. Analýza značky pre jej úspešný rozvoj. Zisťovanie pôsobnosti značky na ľudskú psychiku.