Kapesní atlas obchodníka: Libanon - Malý, Petr
Základné demografické údaje Libanonu. Členstvo Libanonu v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Libanonu.