Teritoriální informace: Indonésie, Kostarika, Španělsko, Vietnam
Akcia obnovenia strojového parku českých obuvníckych podnikov v Indonézii. Projekty kostarickej vlády ohľadne obnovy a rozšírenia dopravnej infraštruktúry krajiny. Trh kovospracujúcich strojov v Španielsku. Opatrenia Vietnamu na zlepšenie podmienok pre zahraničných investorov.