Slovenský plynárenský priemysel chce v prvom polroku vydať emisiu eurobondov v objeme do 7 mld. Sk - Hirman, Karel
Slovenský plynárenský priemysel (SPP), š.p. Bratislava pripravuje v prvom polroku r. 1999 emisiu eurobondov (dlhopisy SPP denominované v cudzích menách) v hodnote do 7 mld Sk - umožní to súčasne stanoviť rating podniku. Množstvo plynu prepravené cez územie Slovenska v minulom roku. SPP chce aj naďalej podnikať v ČR. Výsledky kontroly Ministerstva hospodárstva SR v SPP.