Makroekonomické problémy transformace naší země s důrazem na jev inflace - Rech, Michael
Inflačný problém v Česku v období transformácie. Skok cenovej hladiny na začiatku transformácie a reakcia hospodárskej politiky. Primeranosť menovej politiky v období transformácie. Devalvácia vonkajšej hospodárskej politiky. Fiškálna politika v období transformácie. Inflačný výhľad do budúcnosti.