Některé aspekty a důsledky vyplývající z účasti vlády v procesu alokace kapitálu na finančních trzích - Veselá, Jitka
Prelievanie voľných finančných zdrojov medzi subjektami. Podstata alokácie voľných zdrojov prostredníctvom trhu. Podstata alokácie voľných zdrojov prostredníctvom vlády. Vládna garancia a poistenie. Subvencie na úrokové miery. Rozpočtový deficit a akciové kurzy.