Aktuálne otázky menovej politiky a bankovníctva - Babincová, Soňa
Katedra peňažníctva Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave bola koncom roka 1998 organizátorom vedeckého seminára pod názvom Aktuálne otázky menovej politiky a bankovníctva na Slovensku. Rozhovor s vedúcimi riešiteľských kolektívov dvoch výskumných úloh Doc. Anežkou Jankovskou a Doc. Boženou Chovancovou.