Analýza sociální politiky 90.let souhrnný pohled - Žižková, Jana
Analýza procesu transformácie sociálnej politiky, hlavné rysy. Vnímanie sociálnej politiky, solidarita v sociálnej politike. Sociálne výdaje a ich primeranosť ekonomickému výkonu. Výdaje na sociálnu politiku v Česku. Ukazovatele ľudského rozvoja vo vybraných krajinách.