Euro v praxi
Z obsahu: Štart spoločnej európskej meny bol bezproblémový, riziká jej stability však pretrvávajú. Vznik eura ohrozuje pozíciu Londýna ako finančného centra. Britská vláda pripravuje plán na pripojenie sa k EMÚ. Nemecko chce čím skôr bankovky a mince euro. Euro sa bude presadzovať v úlohe svetovej meny postupne.